Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Meer informatie

over LED verlichting voor consumenten
Terug naar overzicht
Jouw huis bevat veel verschillende ruimtes, zowel binnen als buiten. Voor al deze ruimtes kun je gebruik maken van energiebesparende LED verlichting in de vorm van lampen en armaturen. Dit kan uitgebreid worden met slimme LED verlichting om extra energie te besparen.

Er zijn LED lampen in bijna alle soorten, maten en tinten. Doordat ze weinig energie verbruiken en lang meegaan, ben je met LED op de langere termijn goedkoper uit. In eerste instantie ben je in verhouding wel meer geld kwijt voor de aanschaf van de verlichting. Deze kosten verdien je echter snel terug door het lagere energieverbruik. Daarnaast gaan LED lampen een stuk langer mee dan gloei- of halogeenlampen. Je hoeft LED verlichting dus veel minder vaak te vervangen, waardoor je kosten uitspaart.

De voordelen van LED verlichting op een rijtje

  1. Energie-efficiëntie: LED verlichting verbruikt minder energie dan bijvoorbeeld gloeilampen of halogeenlampen;
  2. Lange levensduur: LED lampen hebben een veel langere levensduur dan traditionele verlichtingstechnologieën;
  3. Lage warmteafgifte: LED verlichting geeft weinig warmte af in vergelijking met andere verlichtingstechnologieën;
  4. Instant-on: LED verlichting gaat onmiddellijk aan wanneer ze worden ingeschakeld, in tegenstelling tot bijvoorbeeld spaarlampen die enige tijd nodig hebben om op vol vermogen te komen;
  5. Keuze in kleurtemperatuur: LED verlichting is verkrijgbaar in verschillende kleurtemperaturen, waarmee je de sfeer in jouw huis kunt aanpassen;
  6. Design: LED verlichting is in een scala van designs en formaten beschikbaar, waardoor je deze kan toepassen in de meeste ruimtes;
  7. Sfeerverlichting: LED verlichting is beschikbaar in diverse RGB-kleuren waarmee een sfeer statement in huis gemaakt kan worden.

Waar koop ik LED verlichting?

Als je de fitting, vorm, dimbaarheid en het gewenste licht in lumen en Kelvin weet, kun je op allerlei plekken LED lampen kopen. Van supermarkt en bouwmarkt tot webwinkel. Voor vrijwel alle soorten lampen is een LED variant te vinden.

Kun je in een winkel geen geschikte LED lamp vinden? Probeer het dan eens online of in een lampenspeciaalzaak. Over het algemeen hebben bouwmarkten een groot aanbod. Onderstaande bedrijven bieden specifieke producten speciaal voor consumenten.

Vragen? Neem direct contact met ons op.
* verplichte velden
Bedankt, je contactaanvraag is succesvol verzonden.
Oeps, er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.
Ga je verlichting vervangen?
Zorg er dan voor dat je de oude verlichting inlevert bij de daarvoor bestemde inleverpunten. Voor meer informatie: wecyclevoorbedrijven.nl