Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Terug naar overzicht

Intelligente LED verlichting voor Vodafone-Ziggo datacenters

600 meter aan verlichtingsunits, geïnstalleerd op basis van DALI-2 sturing en afgewisseld met blinde afdekking en een speciaal ontwikkelde aanwezigheidssensor

De oude verlichting van het Vodafone-Ziggo datacenter was toe aan een complete renovatie en transformatie naar een duurzaam en efficiënte oplossing. Een ambitieuze stap die niet alleen de verlichtingskwaliteit diende te verbeteren, maar ook de ecologische voetafdruk moest helpen verkleinen en een aanzienlijke besparing op de energierekening liet opleveren. In samenwerking met IBBR ontwikkelde en implementeerde LEDVANCE een smart verlichtingsconcept, gebaseerd op een flexibel en hoogwaardig lichtsysteem dat perfect geschikt is voor deze hightech omgeving.

Veilige werkomgeving

De LED armaturen in het Vodafone-Ziggo datacenter leveren in verschillende opzichten opmerkelijke resultaten op. Naast een energiebesparing van meer dan 80% biedt de op sensor gestuurde verlichtingsoplossing bovenal een veilige en energie-efficiënte werkomgeving. De nieuwe lichtinstallatie werkt namelijk alleen als er iemand aanwezig is. Op deze manier kunnen medewerkers in hoog comfort hun werkzaamheden uitvoeren, terwijl er buiten werktijden in de hightech omgeving van het datacenter veel energie bespaard wordt.

Maximale service

Voor de realisatie van dit project boden de experts van LEDVANCE en IBBR toegewijde service en ondersteuning, waaronder lichtplanning, sensoradvies en configuratie van deze slimme verlichtingsinstallatie. De lange nominale levensduur (100.000h L70) van het verlichtingssysteem in combinatie met een garantie tot vijf jaar minimaliseren bovendien de moeite en kosten voor service en onderhoud.

Dit project is uitgevoerd door
Energie, CO2 en kosten besparen?
Met LED kan het.
Ik wil ook over op LED!