Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Terug naar overzicht

LED techniek als inspiratiebron voor TechnoHUB Woerden

Comfortabele LED verlichting passend bij iedere techniek carrière

De TechnoHUB in Woerden is een technische opleidingslocatie waar leren, werken en innoveren samenkomen. In de TechnoHUB werken onderwijs, bedrijven en overheid samen om de basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en mbo-studenten van vandaag voor te bereiden op de beroepen van morgen. Door deze aantrekkelijke vorm van onderwijs kiezen meer jongeren voor techniek en ontwikkelen zij specifieke vaardigheden. Bedrijven uit de regio, waaronder de betrokken LED leverancier, faciliteren deze leeromgeving.

Samen werken aan de toekomst

Terwijl bedrijven hard op zoek zijn naar specialisten voor technische functies, moeten technici meer en meer uitgerust zijn om mee te komen in alledaagse veranderingen. Technische bedrijven in Woerden bundelden daarom hun krachten en richtten samen de TechnoHUB in om te verbinden, te ontwikkelen en de technieksector nieuw elan in te blazen.

Rik Mens, manager sales & projecten, vertelt namens de betrokken LED leverancier: “In de TechnoHUB worden trainingen en workshops aangeboden aan een heel breed publiek. Van basisschoolleerlingen tot techniekstudenten en alles wat daartussen hoort. Door deze manier van onderwijskomen jongeren in aanraking met veel verschillende vormen van techniek en hopen we hen te inspireren voor een techniekopleiding en -carrière”.

Multifunctionele inzet van LED

De ruime leeromgeving vroeg om een eigentijdse lichtoplossing die door de betrokken LED leverancier is geleverd in de vorm van LED lichtlijnen. Deze lichtoplossing sluit in de leslokalen perfect aan bij de nieuwste technische ontwikkelingen en zorgt door een opale diffuser voor een hoge lichtintensiteit en brede lichtspreiding. Mens: “De lichtlijnen geven in deze ruimte het beste resultaat vanwege de bouwkundige constructie. De opale diffuser creëert licht wat bij allerlei soorten technische werkzaamheden en opdrachten past. Van elektrotechniek tot bouw of auto reparaties. In dit licht kunnen leerlingen kleine details goed waarnemen, maar kan ook net zo goed een groter object gepresenteerd worden”.

Door de toepassing van LED lichtlijnen kon de eerdere bekabeling blijven bestaan. De lijnen zijn volledig gevuld met armaturen voor een optimale gelijkmatigheid. Daardoor maakt het in de praktijk niet uit hoe leerlingen inde leslokalen staan of bewegen. De vergaderruimten van de TechnoHUB zijn voorzien van pendelarmaturen met een strakke ronde vormgeving. Deze eycatchers zorgen voor comfortabele en sfeervolle LED verlichting.

Dit project is uitgevoerd door
Een oud leger depo ombouwen tot inspirerende leslocatie?
Met LED kan het.
Ik wil ook over op LED!