Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Sylvania

Sylvania is een toonaangevend leverancier van verlichtingsoplossingen voor consumenten, professionals en architecten. Met meer dan honderd jaar ervaring in lampen en armaturen biedt Sylvania, het bekendste en leidende merk van Feilo Sylvania Group, klanten in de publieke, commerciële en consumentensector internationale state-of-the-art producten en systemen. Over de hele wereld vertrouwen ze op Sylvania en zijn productreeksen START, Sylvania en Concord voor energie-efficiënte oplossingen van topkwaliteit, die voldoen aan ieders verlichtingsbehoefte.

Shanghai Feilo Acoustics Co Ltd is met 80% de hoofdaandeelhouder van Feilo Sylvania, opgericht in januari 2016. Feilo Sylvania heeft als hoofdactiviteit de productie en distributie van verlichtingsarmaturen en lichtbronnen. Shanghai Feilo Acoustics Co Ltd, met hoofdzetel in Shanghai, is opgericht in 1984 in China en was zo ook de eerste Naamloze Vennootschap in China (SH 600651). Het bedrijf reorganiseerde op grote schaal door fusies en overnames (M&A) en werd een gemengde vennootschap inclusief Shanghai Yaming Lighting Co Ltd, Beijing Shen’an Group en Shanghai Sunlight Enterprise Co Ltd. Feilo Sylvania krijgt, door de overname van Havells Sylvania, toegang tot productiecentra, distributiecentra, wereldwijde technologische R&D centra en toegang tot de markt in maar liefst 48 landen.

Met een volledig scala aan producten is Feilo Sylvania een toonaangevende leverancier van professionele en architecturale verlichtingsoplossingen. Met meer dan 100 jaar ervaring in lampen en armaturen biedt Feilo Sylvania grensverleggende producten en systemen aan de publieke sector, maar ook aan de commerciele en private sector. Feilo Sylvania streeft naar de beste producten aan de beste service en advies. Over de hele wereld vertrouwen onze klanten op Sylvania en zijn productreeksen START, Sylvania en Concord voor energie-efficiënte oplossingen van topkwaliteit, die voldoen aan ieders verlichtingsbehoefte.

Ga je verlichting vervangen?
Zorg er dan voor dat je de oude verlichting inlevert bij de daarvoor bestemde inleverpunten. Voor meer informatie: wecyclevoorbedrijven.nl