Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Megaman

Terug naar overzicht
Wij garanderen de hoge kwaliteit met een levenslange garantie. De unieke MKG MEGAMAN garantie, garandeert dat het geïnstalleerde MEGAMAN product de gespecificeerde branduren en dus ook de bijbehorende besparing in euro gaat realiseren.

Kunstlicht versterkt en bevordert de manier waarop wij leven en werken. Het brengt ons veiligheid, comfort en productiviteit. MEGAMAN® stelt zich ten doel licht te verschaffen op een wijze die werkelijk duurzaam , energiebesparend en van een zodanige kwaliteit is, dat het een positief verschil uitmaakt in de levens van eenieder die de innovatieve LED producten van ons gebruikt.

Totale lichtoplossing voor uw projecten in de Utiliteit, Zorg, Onderwijs, Retail, Industrie en Horeca.

Optimaliseren van uw projecten: lagere investering, hogere kwaliteit en gegarandeerd eindresultaat door totaalontwerp.

  • A t/m Z ontzorgen door Integraal Projectaanpak en levering van het totale project met 1 aanspreekpunt.
  • Ontzorgt op het niveau van Licht, Gebouw gebonden installaties, Sensoren, KNX, DALI, Zigbee, Bluetooth en Stekkerbare installaties.
  • Integreren van uw Design wensen en de levering van alle toe te passen LED armaturen: Design, Project, Nood, Sensoren en Exclusieve verlichting.
  • Lichtberekening door functionele toetsing en ontwerp conform de NEN normen, NSvV gedragscode en BREEAM Standaard.
  • 3D Presentatie van het uitgewerkte lichtontwerp, dit voor visuele onderbouwing aan uw opdrachtgever.
  • De optimale integratie resulteert in een lagere investering zonder verborgen kosten, hogere kwaliteit en beter Lichtresultaat voor de opdrachtgever.
Meer weten?
Neem dan contact met ons op.