Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Fagerhult

Terug naar overzicht
Fagerhult ontwikkelt, produceert en verkoopt professionele energie-efficiënte verlichtingssystemen voor de publieke omgeving. Fagerhult is één van Europa’s grootste verlichtingsconcerns, met ongeveer 4.900 medewerkers en activiteiten in 30 landen. Fagerhult ontwikkelt innovatieve en duurzame verlichtingsoplossingen die positief bijdragen aan ons klimaat en onze gezondheid. Door gebruik te maken van onze LED verlichting en Smart Technology toe te passen binnen kantoorpanden wordt zelfs 85% energie bespaard.

Fagerhult ontwikkelt innovatieve en duurzame verlichtingsoplossingen die positief bijdragen aan ons klimaat en onze gezondheid. Door gebruik te maken van onze LED verlichting en Smart Technology toe te passen binnen kantoorpanden wordt zelfs 85% energie bespaard.

Bij onze activiteiten ligt voortdurend de nadruk op design, functie, flexibiliteit en energiebesparende oplossingen. Kennis over de effecten van licht en haar toepassing staan centraal in onze lichtontwerpen.

Lichtkennis

De betekenis van licht voor de activiteiten en het welbevinden van de mens is voor ons van Fagerhult dé drijvende kracht. Onze jarenlange ervaring heeft ons een uniek inzicht gegeven in de eigenschappen en mogelijkheden van het licht. Kennis die we omzetten in alles wat we doen. Van productontwikkeling en fabricage tot marketing, lichtplanning en educatie. Met het accent op vormgeving, functie en energieverbruik ontstaat in veel opzichten kwalitatieve verlichting.

Connectivity

Wij kunnen onze armaturen voorzien van een eigen sensor (Organic Response). Hierdoor wordt in de hele ruimte daglicht en aanwezigheid gemeten en per armatuur nauwkeurig bepaald of en hoeveel licht er nodig is. Dit maakt het systeem zeer energiezuinig en comfortabel. Organic Response biedt ook veel installatiegemak. Daarnaast creëren we een IoT infrastructuur, waar verschillende systemen gemakkelijk data van kunnen ontsluiten en over kunnen versturen. Denk aan een koppeling met het gebouwbeheersysteem, een smart office platform en uitbreiding op de beveiliging.

Duurzaamheid

Duurzaamheid draait voor ons om balans en langetermijndenken, ongeacht of het gaat om productie, investeringen, sociale aspecten of technische innovaties. Voor ons weegt de milieu-impact van ons bedrijf extra zwaar omdat onze fabriek in Fagerhult vlak bij een waterwingebied en een natuurreservaat ligt. Met dit gegeven in ons achterhoofd ontwikkelen wij onze producten.

Ga voor meer informatie Fagerhult naar www.fagerhult.nl of neem direct contact met ons op.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op.
Ga je verlichting vervangen?
Zorg er dan voor dat je de oude verlichting inlevert bij de daarvoor bestemde inleverpunten. Voor meer informatie: wecyclevoorbedrijven.nl