Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

TRILUX

Terug naar overzicht

TRILUX. Hét merk dat al meer dan 100 jaar koploper is in de verlichtingsmarkt met een geprezen prijs/kwaliteit balans voor de installateur, lichtadviseur, groothandel en architect. Hét merk waar flexibiliteit en service geen extraatje is, maar een randvoorwaarde voor een excellente dienstverlening. Hét merk waar fors wordt geïnvesteerd in innovatie en duurzaamheid, omdat welzijn en veiligheid van mens, dier en natuur bovenaan de agenda staan. Hét bedrijf wat actief haar kennis deelt en je licht laat beléven. Dat is TRILUX.

TRILUX is jouw beste keuze voor:

 • Prijs en kwaliteit
  Onze hoge kwaliteit innovatieve LED verlichting is in iedere prijsklasse beschikbaar. Al vaak hebben wij onderscheidingen mogen ontvangen voor diverse Design Awards, zonder enige afbreuk te doen aan onze superieure kwaliteit. Met TRILUX kies je voor het beste voor ieder project.
 • Flexibiliteit en service
  Onze producten worden binnen Europa geproduceerd en zijn binnen afzienbare tijd leverbaar. Zelfs maatwerk voor plug-and-play projecten gaat daardoor een stuk sneller dan je denkt. Binnen 24 uur ontvang je bovendien onze offerte in jouw mailbox.
 • Welzijn en veiligheid
  Wij bieden LED licht voor alles wat groeit, bloeit en ademt. De invloed van licht valt immers niet te onderschatten. Ins ons assortiment vind je lichtoplossingen voor mens, dier en plant, maar ook voor gevaarlijke omstandigheden. Als uitvinder van Human Centric Lighting zijn wij toonaangevend in onze technologie.
 • Innovatie en duurzaamheid
  Van koploper op het gebied van BREEAM certificering tot volledig adaptieve lichtscenario’s met ons eigen ontwikkelde LiveLink managementsysteem. Innovatie en duurzaamheid zitten diep geworteld in ons DNA.
 • Kennis en beleving
  Jouw kennis stopt niet waar die van ons begint. In deze snel veranderende markt organiseren wij regelmatig interessante masterclasses en delen we gratis al onze kennis in blogs, whitepapers, handboeken en brochures. Daarnaast organiseren we tal van spetterende events.

Dat is TRILUX.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op.