Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Signify

Terug naar overzicht

Brighter Lives, Better World

Dagelijks is Signify bezig met het verbeteren van lichtoplossingen en uitvinden hoe licht een verandering teweeg kan brengen, zodat mensen licht op een verantwoorde manier kunnen gaan gebruiken. Op die manier wil Signify met innovaties die er toe doen bijdragen aan een veilige, gezonde en duurzame wereld. Want slimmer en zuiniger omgaan met grondstoffen en energie, is een must.

Samen een wereld van verschil maken

In het bijzonder doet Signify dat met het Green Switch actieplan. Hiermee helpen wij bedrijven, consumenten, gemeentes en andere ondernemers met Philips LED-verlichtingsproducten, IoT systemen en diensten om hun elektriciteitsverbruik te verminderen, energiekosten te besparen en CO₂-uitstoot te reduceren. Dit doet Signify door overheden, steden en andere klanten te betrekken bij én voor te lichten over het enorme potentieel van licht, gebruikmakend van de kansen die de EU Green Deal biedt om zo klimaatdoelen te halen.

Onze reis gaat verder. Hoe zit dat met die van jou? Laten we versnellen door samen te werken. Door krachten te bundelen in de verlichtingsindustrie, door samen te werken met partners. Zo maken we samen kleine stapjes om een grote impact te genereren.

Waar ligt bij jouw potentie?

Zowel voor bedrijven als huishoudens is er veel mogelijk om elektriciteit te besparen. Het grote potentieel zit in de omschakeling naar (slimme) LED-verlichting. Wij helpen jou graag verder met advies hoe je met circulaire, digitale verlichtingsproducten en slimme systemen jouw elektriciteitsverbruik en energiekosten kunt verlagen, jouw CO₂-voetafdruk kunt verminderen, en hoe de investeringskosten opwegen tegen de financiële voordelen die behaald kunnen worden.

Lees meer op onze website: www.signify.com/nl-nl/sustainability/municipalities-green-switch  of klik hier voor vrijblijvend meer informatie.

Ga je verlichting vervangen?
Zorg er dan voor dat je de oude verlichting inlevert bij de daarvoor bestemde inleverpunten. Voor meer informatie: wecyclevoorbedrijven.nl