Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Opple Lighting

Terug naar overzicht

Smart naar energielabel-C

OPPLE biedt een ruim assortiment met verlichtingsoplossingen, waarmee je een kantoor gemakkelijk richting het C-label helpt. Er zijn diverse mogelijkheden om over te stappen naar LED verlichting, van een eenvoudige oplossing tot een draadloze oplossing op basis van Bluetooth. OPPLE Lighting biedt LED-verlichting van uitstekende kwaliteit tegen een zeer gunstige prijs.

OPPLE kan je helpen om een eerste stap te zetten richting energielabel-C. Er zijn diverse opties waarmee je al snel minimaal 60% energie bespaart. Wij kunnen de conventionele verlichting een-op-een vervangen door LED verlichting. Je hebt dan de keuze tussen standaard LED armaturen of een dimbare oplossing door middel van Dali of 0-10V.

Wil je besparen in installatiekosten en tevens profiteren van gebruiksgemak? Dan zijn de smart LED oplossingen voor jou het meest geschikt. De armaturen worden direct vanuit de verpakking gemonteerd en op het stroomnet aangesloten. Er zijn geen extra kabels of gateways nodig. Alle armaturen kunnen met de OPPLE Smart Lighting app worden bediend. Met de OPPLE Smart sensoren kan extra energie worden bespaard.

Ben je geïnteresseerd in onze oplossingen, neem dan contact met ons op. Onze account managers komen graag langs voor een advies op maat.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op.
Ga je verlichting vervangen?
Zorg er dan voor dat je de oude verlichting inlevert bij de daarvoor bestemde inleverpunten. Voor meer informatie: wecyclevoorbedrijven.nl