Norton

Slim duurzaam verlichten
Norton richt zich 100% op de ontwikkeling, productie en verkoop van een portfolio duurzame verlichting dat zich uitstekend leent voor o.a. de utiliteit, retail, openbare ruimte en industrie. Met een eigen team ontwikkelaars en ingenieurs definieert en ontwikkelt Norton een standaard- en maatwerkprogramma dat bij haar industriële partners in Nederland en Europa wordt geproduceerd.

Kwaliteit en duurzaamheid voorop
Norton levert armaturen die comfortabel licht bieden, een mooi en praktisch design hebben en zeer zuinig zijn in energieverbruik, met minimaal onderhoud en een lage afschrijving. Kwaliteit, duurzaamheid, advies, voorraad en ondersteuning van haar klanten staan daarbij voorop.

Koploper in LED verlichting
Als koploper biedt Norton hoogstaande, innovatieve lichtoplossingen. Van on/off en dim tot smart lighting oplossingen die volledig geïntegreerd kunnen worden in een gebouwbeheersysteem. De kennis en ervaring van Norton op het gebied van lichttechniek, normeringen en materialen leiden tot een optimaal ontwerp waarbij comfort, welzijn, functionaliteit én duurzaamheid worden gewaarborgd. Door samen te werken met de grote LED en driver leveranciers in de wereld en het toevoegen van haar eigen kennis en kunde van optieken en kunststoffen, weetNorton keer op keer de nieuwste technologische ontwikkelingen te integreren in haararmaturen.

Integrale duurzaamheid
Door de productie te concentreren bij Europese partners wordt aan nog een belangrijk aspect van de bedrijfsvoering voldaan, namelijk integrale duurzaamheid. Daarbij draagt Norton zowel zorg voor milieuaspecten tijdens het productieproces (borging via ISO 14001), als voor het optimaliseren van de supply chain waarbij een minimale CO2-belasting en ecologische footprint het uitgangspunt is.

Door de sterke basis in Nederland en de Europese productie controleert én garandeert Norton de hiervoor genoemde claims qua duurzaamheid, kwaliteit en garantie!

Norton staat voor:
• Eenvoudig duurzaam en slim verlichten
• Tot 70% energie besparen
• Hoge kwaliteit, van advies tot product
• Optimaal gebruiksgemak met behoud van lichtkwaliteit
• Breed assortiment én maatwerkoplossingen
• Altijd een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Meer weten?
Neem dan contact met ons op.
Ga je verlichting vervangen?
Zorg er dan voor dat je de oude verlichting inlevert bij de daarvoor bestemde inleverpunten. Voor meer informatie: wecyclevoorbedrijven.nl