Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Ledvance

Terug naar overzicht

Vertrouw op toekomstbestendige alternatieve producten

LEDVANCE werkt voortdurend aan de verdere ontwikkeling van innovatieve verlichtingstechnologieën en biedt reeds een groot assortiment aan efficiënte alternatieven aan. LED producten van LEDVANCE voldoen al ruimschoots aan de huidige minimumvereisten. Het uitgebreide LED assortiment maakt de overstap naar een andere technologie zo eenvoudig mogelijk. LED buizen zijn een snelle en installatievriendelijke oplossing om snel energie te besparen, en de LED armaturen bieden oplossingen voor vele situaties in binnen- en buitenverlichting.

LEDVANCE: Betrouwbare partner, vandaag en morgen

LEDVANCE biedt een breed scala aan toekomstgerichte oplossingen van uitstekende merkkwaliteit. Naast lampen en armaturen omvat ons uitgebreide portfolio systemen voor human centric lighting en lichtmanagement, alsook elektronische componenten en slimme producten. Dit portfolio, de professionele service en een uitstekende prijs-prestatieverhouding maken LEDVANCE tot betrouwbare partner voor uw verlichtingsprojecten. Onze specialisten kunnen u adviseren. Stuur een mail naar benelux@ledvance.com voor meer informatie.

Ga voor meer informatie over de wijzigingen in de EU richtlijnen en de alternatieven van LEDVANCE naar https://www.benelux.ledvance.com/nl/professional/products/product-stories/lamp-ban-2023 of download de complete catalogus op benelux.ledvance.com.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op.
Ga je verlichting vervangen?
Zorg er dan voor dat je de oude verlichting inlevert bij de daarvoor bestemde inleverpunten. Voor meer informatie: wecyclevoorbedrijven.nl