Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

ETAP Lighting

Terug naar overzicht
ETAP staat voor meer dan 70 jaar energiezuinige, comfortabele en innovatieve verlichtingsoplossingen in professionele omgevingen: kantoren, scholen, ziekenhuizen, maar ook sporthallen en industrie. ETAP ontwikkelt en produceert 100% lokaal vanuit Malle (België), maar wordt wereldwijd verdeeld. Met C-LaaS (Circular Light as a Service) biedt ETAP ook verlichting als dienst aan. Daarnaast heeft het bedrijf een sterke reputatie opgebouwd in maatwerk en refurbishment-oplossingen. Tomorrow’s light. Endless. Effortless. Wasteless.

ETAP: tomorrow’s light

Het licht van morgen - dat is waar verlichtingsfabrikant ETAP naar streeft. Duurzaam en circulair. Verlichting en noodverlichting die ook voor onze planeet zo “licht” mogelijk is.

Endless, effortless, wasteless

Alles begint bij het zeer hoge rendement van ETAP-armaturen. Daardoor beperk je niet alleen je energieverbruik, heb je ook minder armaturen nodig om een bepaalde ruimte te verlichten.

Een lange levensduur en een uitstekende behoudfactor (Lamp Lumen Maintenance Factor) zorgen ervoor dat onze verlichting ook lang na de installatie optimaal blijft functioneren. Op die manier kunnen onze klanten hun CO2-uitstoot voor verlichting met maar liefst 55 à 80 % verminderen.

ETAP-producten worden ontwikkeld met oog op een circulaire ontmanteling voor maximaal hergebruik of recyclage. Met Circular Light as a Service bieden we onze klanten een circulaire verlichtingsoplossing én 100% gemoedsrust. Men geniet van state-of-the-art ledverlichting, terwijl ETAP instaat voor de goede werking van de installatie en voor een circulaire terugname na afloop van de overeenkomst. Door dragen we actief bij aan een circulaire economie.

Ook wie zijn oude verlichtingsinstallatie een nieuw leven wil geven kan bij ETAP terecht. Met een refurbishment-oplossing vervangen we alleen lichtbron en optiek, terwijl behuizing, aansluiting en plafond intact blijven. Vaak is dit maatwerk, waar ETAP bijzonder sterk in is. Als kleine, flexibele speler ontwerpen we met plezier oplossingen op maat.

Made in Europe

Onze armaturen worden ontworpen én geproduceerd in Malle, België. Deze lokale verankering is niet vrijblijvend. U kunt rekenen op Europese kwaliteit; onze werknemers kunnen rekenen op Europese werkomstandigheden.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op.