Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Eszet Lighting B.V.

Goed licht is onder alle omstandigheden essentieel. Een bedrijfshal vraagt om een andere verlichtingsaanpak dan een sporthal. ESZET Lighting levert complete verlichtingssystemen voor onder meer industrie, sport, utiliteit, parkeergarages en terreinen. Daarbij wordt niet alleen gelet op effectieve verlichting welke voldoet aan de vigerende regelgeving, maar ook op duurzaamheid. Door minder armaturen aan te brengen en door toepassing van LED, zonder verlies aan licht maar met reductie van stroomverbruik, worden beide aandachtspunten gerespecteerd. Vele bedrijven en instellingen in heel Nederland worden al verlicht door armaturen die wij leveren. Onze specialisten geven advies over de meest effectieve en onderhoudsarme verlichtingsmogelijkheden. Veelal is de vigerende norm daarbij het handvat om te komen tot een gedegen duurzaam lichtadvies.

Wij maken voor jouw lichtvraagstuk graag een lichtberekening op maat! Deze lichtberekeningen worden opgesteld volgens de NSVV Gedragscode Lichtberekeningen en geven je dus een representatief beeld op basis van jouw wensen.

De fabrikanten waar ESZET Lighting nauw mee samenwerkt zijn: Holophane, 3F Filippi, Wibre, Dura Lamp en Lanzini

Snelle levering uit een goed afgestemde voorraad spreekt bij ESZET Lighting voor zich.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op.
Ga je verlichting vervangen?
Zorg er dan voor dat je de oude verlichting inlevert bij de daarvoor bestemde inleverpunten. Voor meer informatie: wecyclevoorbedrijven.nl