Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Meer informatie

over LED verlichting
Terug naar overzicht
Val jij niet onder één van de categorieën op de vorige pagina en ben je daarom op deze pagina terecht gekomen? Dan is het op voorhand lastig om uit te leggen wat de exacte voordelen van LED voor jou kunnen zijn. Een aantal liggen al wel voor de hand, maar we sommen ze hier gewoon nog even voor jou op.

Door over te stappen op LED verlichting kun je besparen op je energie- en onderhoudskosten. Door de hoge efficiëntie en langere onderhoudsvrije levensduur bespaar je gemiddeld 60% bij een overstap op LED verlichting. Door hier nog intelligente regelingen zoals daglicht- (het licht brandt enkel bij onvoldoende binnenvallend daglicht) of aanwezigheidsdetectie (het licht brandt enkel als er beweging in een ruimte is) aan toe te voegen kan deze besparing oplopen tot 85%.

Naast deze onvermijdelijke energiebesparing zorgt een overstap op LED verlichting ook voor een verhoogd gevoel van comfort en welzijn. Nieuwe LED verlichting geeft simpelweg meer licht. Door alle armaturen in één keer te vervangen ontstaat een fris en egaal nieuw lichtbeeld in een ruimte. Bovendien ben je met een overstap naar LED verlichting klaar voor de toekomst. Het duurt namelijk niet lang meer totdat diverse conventionele lichtbronnen, waaronder TL-verlichting, verboden en daarmee niet langer verkrijgbaar zijn.

Kortom: zorg dat je klaar bent voor de toekomst en bespaar substantieel op de energiekosten. Met LED kan het!

Onderstaande bedrijven zijn gespecialiseerd in diverse marktsegmenten. Neem een kijkje op hun websites en ontdek welk merk bij jouw wensen past.

Vragen? Neem direct contact met ons op.
* verplichte velden
Bedankt, je contactaanvraag is succesvol verzonden.
Oeps, er is iets mis gegaan. Probeer het opnieuw.