Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Terug naar overzicht

Wereldwijde fabrikant kiest voor LED lijnverlichting in productieomgeving

LED als basis voor productielocaties FlowServe

Het Amerikaanse bedrijf FlowServe maakt hoogwaardige pompsystemen en toebehoren voor de olie- en gasindustrie, de chemische industrie, waterbehandelingsbedrijven en de energie-industrie. In Etten-Leur beschikt het bedrijf over uitgebreide productiefaciliteiten, waar technisch complexe producten worden geassembleerd. Ook beschikt FlowServe over uitgebreide testfaciliteiten om enorme pompsystemen te testen. Om haar productieomgeving te verduurzamen en de kwaliteit van werkplekken te verbeteren, verving FlowServe de bestaande TL lampen voor LED lijnverlichting.

Continue productie

Een perfecte lichtbeleving op de werkvloer én enorme energiebesparing. Het management van FlowServe werd door deze twee voordelen overtuigd om haar productielocaties uit te rusten met LED lichtlijnverlichting. Deze beslissing ging niet over één nacht ijs, aangezien de verschillende productielocaties vol staan met hoogwaardige productiemachines en er continue wordt geproduceerd.

Nauwe samenwerking

Door nauw samen te werken, gedetailleerde planningen te maken en ervaren installatieteams in te zetten zijn de betrokken installateurs in staat geweest om met een minimale overlast de diverse productiehallen te voorzien van de LED lijnsystemen. Daarbij zijn zogeheten verreikers ingezet, waarmee de monteurs de bestaande TL verlichting konden verwijderd en het nieuwe LED lijnverlichtingssysteem konden plaatsen.

Alle oude armaturen zijn vakkundig en milieuvriendelijk afgevoerd door Wecycle. Uiteindelijk is de klus in slechts drie weken tijd geklaard door een zorgvuldige planning en de inzet van ervaren teams. Het resultaat mag er dan ook zijn!

Dit project is uitgevoerd door
Complexe werkomgevingen voorzien van toekomstbewust licht?
Met LED kan het.
Ik wil ook over op LED!