Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
Terug naar overzicht

Unieke co-working voorzien van LED lijnverlichting

Nieuwe verlichting in creatieve parkeergarage

In Papendorp, onder de rook van Utrecht, staat Creative Valley. Dit bedrijfsverzamelgebouw is ontworpen om ondernemers meer uit hun werk te laten halen. Van de open architectuur tot centrale trap als ruggengraat van het gebouw, lofts en dakterrassen. Alles is ontwikkeld om inspiratie en interactie te stimuleren en een kleurrijke community te creëren.

Creativiteit stroomt direct bij aankomst

Wanneer je parkeert bij Creative Valley kom je terecht in een architectonische verademing. De ruime parkeergarage is voorzien van LED lijnverlichting. De geplaatste lichtlijnen zorgen voor een perfecte lichtbeleving voor zowel bestuurders als voetgangers en focussen daarbij op een veilig gevoel, doordat er geen donkere plekken in de ruimte meer te bekennen zijn.

Duurzame, slagvaste keuze

De bij Creative Valley geplaatste armaturen zijn slagvast en daarmee geschikt voor dit soort openbare ruimten. Het LED lijnverlichtingssysteem is geplaatst ter vervanging van de oude traditionele verlichting, waarmee Creative Valley haar ecologische voetafdruk verlaagt en tegelijkertijd bespaart op energiekosten.

Dit project is uitgevoerd door
Licht laten bijdragen aan een creatieve werkomgeving?
Met LED kan het.
Ik wil ook over op LED!